Klantenservice

Je kunt op verschillende manieren veilig en betrouwbaar betalen bij MacandMuchMore.nl

  • iDEAL (Alle aangesloten Nederlandse banken)
  • Creditcard (Mastercard, VISA, American Express)
  • Achteraf of in Termijnen betalen met in3, Tinka en Riverty
  • Apple Pay

Riverty (was AfterPay)– Achteraf betalen (Nederland) 
Riverty voert voor www.macandmuchmore.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Riverty – Achteraf betalen (België)  (Tijdelijk niet beschikbaar)

Riverty voert voor www.macandmuchmore.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van Riverty ontvangt per e-mail. In de online omgeving My Riverty kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Riverty houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Riverty.

Klarna – Shop nu, betaal later of in 3 Termijnen zonder Rente

Koop vandaag en betaal later. Geen rente. Geen extra kosten. Geen moeite.

Betaal later

Tijdens het afrekenen bij je favoriete webwinkel vul je eenvoudige persoonsgegevens in die je altijd in je geheugen hebt en kies je voor ‘Betaal later’ om je bestelling af te rekenen.

Betaal in 3 delen

Betaal in 3 delen is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart or bankrekening veranderen in de Klarna App!

Hoe werkt het?
Tijdens het afrekenen bij het kiezen van uw betaalmethode kunt u kiezen voor Klarna Betaal in 3 maanden! Hierop wordt u doorgestuurd waarop u uw rekeningnummer kunt invoeren of gebruik kunt maken van een creditcard om het in 3 maanden gespreid te betalen! Er wordt geen BKR registratie gedaan en er wordt geen rente berekend..

Voorwaarden
Om je de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we je contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen (checkout) aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze betaalmethoden voor je op maat kan maken. Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.”

In3 gespreid betalen bij Mac and Much More – In 3 keer betalen met 0% rente
Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 50,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Belangrijk: Als het aanvraag niet lukt download dan eerst de in3 App op je telefoon en probeer dan de aanvraag opnieuw.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl. in3 is op dit moment alleen actief in Nederland, klanten uit Belgie kunnen gebruik maken van onze andere betaalmogelijkheden.

Hoe werkt het?
Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje met begeleidend sms’je zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  • Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
  • 1e betaling & verzending: Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
  • 2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Helaas kunt u op dit moment niet gebruik maken van de betaalmethode voor de volgende categorieën
– iPhones
– Refurbished iPads
– Refurbished iWatches

Mac and Much More uit Maassluis maakt het mogelijk om uw MacBook, iMac, iPad, Mac mini, Windows, Android en al onze andere producten in 3 termijnen te laten betalen, want de klant is koning bij ons!

In termijnen betalen met CreditClick. 

CreditClick is een manier van betalen met krediet voor je online aankopen. Betaal niet langer direct het volledige bedrag, maar betaal in termijnen met een maandbedrag dat bij je past. Ideaal als de grote aankoop nét even niet uitkomt. Het is te gebruiken in Nederland voor bedragen tussen €250,- en €5500,-

Hoe vraag ik een krediet bij CreditClick aan?
✓ Kies ‘CreditClick’ uit het lijstje betaalopties bij het afrekenen in de webshop.
✓ Log in als bestaande CreditClick-klant of registreer je als nieuwe klant.
✓ Identificeer uzelf middels iDIN.
✓ Vul je contactgegevens, leefsituatie en financiële gegevens in.
✓ Kies voor een krediet op maat of betalen in termijnen.
✓ De kredietverstrekker beoordeelt je aanvraag en geeft binnen enkele seconden goedkeuring.
✓ Teken je kredietcontract digitaal en sluit af met het betalen van je aankoop.
✓ Het hele proces, van kiezen voor CreditClick tot het bevestigen van je aankoop, duurt slechts een paar minuten.

What voor informatie / documenten heb ik nodig voor een aanvraag?
✓ Toegang tot een iDIN geactiveerde betaalrekening.
✓ Contactgegevens en informatie over je leefsituatie (inkomen, woonkosten en informatie over eventuele andere leningen)

Waar kan je CreditClick gebruiken?
Je kunt met CreditClick online betalen in alle winkels die CreditClick accepteren en het CreditClick-logo laten zien op hun website.

Hoe gaat CreditClick om met mijn persoonlijke gegevens?
Je gegevens zijn volkomen veilig. Wij respecteren je privacy en je gegevens zijn volledig beschermd. De gegevens worden alleen gebruikt voor het aanvragen van de lening en voor een mogelijke vervolgaankoop met je CreditClick-account.

Kan ik het bedrag wat ik heb terugbetaald opnieuw gebruiken?

Ja, na het aflossen van het gebruikte deel van de lening, kun je de de opnieuw opgebouwde krediet faciliteit gebruiken voor nieuwe aankopen.

Zijn er kosten voor mij?
Voor het gebruik van CreditClick betaalt je een rentepercentage over het gebruikte krediet. Er zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Dit rentepercentage is lager dan roodstand bij de bank en/of het gebruik van een Creditcard.

Kan ik het krediet eerder aflossen?
Uiteraard. Bij alle vormen van krediet is het mogelijk om eerder af te lossen. Vanzelfsprekend zonder boete.

Tinka – achteraf of gespreid betalen
Shoppen is nog nooit zo slim geweest! Met Tinka heb jij de controle over hoe je betaalt, of het nu in 14 dagen, 3 termijnen of met krediet over een periode van 12-24 maanden is, jij bepaalt! Je kunt onze producten al binnen 90 seconden gebruiken. Waar wacht je nog op?


Voordelen Tinka

  • Shop nu en betaal binnen 14 dagen. Geen rente, geen verborgen kosten of kleine lettertjes.
  • Shop nu en betaal in 3 gelijke, maandelijkse, termijnen. Geen rente, geen verborgen kosten of kleine lettertjes.

  • Shop nu en betaal in termijnen over een periode van 12-72 maanden met maximaal 13,9% rente.

Hoe werkt gespreid betalen met Tinka?

Stap 1: De app
Download de speciale en gebruiksvriendelijke Tinka App. Er vindt nog een korte bankcheck plaats en vervolgens kun je al aan de slag!

Stap 2: Doe je aankoop
Doe je aankoop bij één van de 10.000 webshops waarmee Tinka samenwerkt. Van tech gadgets tot de laatste online kledingwinkels. Je vindt ongetwijfeld wat je nodig hebt. Dit alles gaat via de Tinka app, de betaling spreekt dan ook voor zich gezien de eenvoudige stappen waar de app je mee doorheen neemt. Je kiest dan of wilt betalen in termijnen of helemaal achteraf wilt betalen.

Stap 3: Beheer
Beheer je aankopen in de app. Hier staan al je aankopen overzichtelijk weergegeven zonder addertjes onder het gras of duistere voorwaarden.

Bestel makkelijk online en betaal achteraf. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met Billink. Wil je graag een zakelijke bestelling achteraf betalen? Geen probleem! Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen voor wat je wilt houden. Van Billink ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen moet betalen. Eerst zien, dan betalen!