Klarna – Shop nu, betaal later of in 3 Termijnen zonder Rente.

Met Klarna betaal je je aankoop gelijk of tot en met 30 dagen later of in 3 Termijnen.

Koop nu

Koop vandaag en betaal later. Geen rente. Geen extra kosten. Geen moeite.

Betaal later

Tijdens het afrekenen bij je favoriete webwinkel vul je eenvoudige persoonsgegevens in die je altijd in je geheugen hebt en kies je voor ‘Betaal later’ om je bestelling af te rekenen.

Betaal in 3 delen

Betaal in 3 delen is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart or bankrekening veranderen in de Klarna App!

Hoe werkt het?
Tijdens het afrekenen bij het kiezen van uw betaalmethode kunt u kiezen voor Klarna Betaal in 3 maanden! Hierop wordt u doorgestuurd waarop u uw rekeningnummer kunt invoeren of gebruik kunt maken van een creditcard om het in 3 maanden gespreid te betalen! Er wordt geen BKR registratie gedaan en er wordt geen rente berekend..

Voorwaarden
Om je de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we je contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen (checkout) aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze betaalmethoden voor je op maat kan maken. Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.”

 

Klarna shopping app

De Klarna app

Betaal waar dan ook.

De Klarna app geeft je de vrijheid om te betalen wanneer het jou uitkomt.
  • Je kan een gewenste betaaldatum kiezen, met één klik betalen, maar ook een probleem melden en retouren managen.
  • Chat met ons in onze app en we zullen je helpen, of als je ons gewoon feedback wilt geven. Iedereen houdt van een complimentje.