Klantenservice

Ruilen & retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd of uw contract wordt geannuleerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 voor een standaard pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Als klant bent u verantwoordelijk voor het veilig terugsturen van het product en daarom is het ten zeerste aan te raden om het pakket te verzekeren voor het geval van verlies of beschadiging tijdens het retourtransport. Zorg ervoor dat het product goed verpakt is, bij voorkeur in de originele verpakking, en dat u een traceerbare en indien gewenst verzekerde verzendmethode gebruikt. In het geval van beschadiging of verlies tijdens het retourneren zijn wij niet verantwoordelijk en kunnen we het volledige bedrag niet crediteren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@macandmuchmore.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten of contract annuleren mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt en verzekerd is.

Voorwaarden
– De product dient te worden ontvangen zoals deze bij het verzonden is verstuurd. Dit houdt in: verpakkingen, plastic, stickers en papieren.
– Mocht u de bestelling willen annuleren dient u ervoor te zorgen dat het product binnen 14 dagen bij ons binnen is.
– Bij constatering van schade of gebruikssporen kan een prijs vermindering ter sprake komen.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt binnen 14 dagen hiervoor contact opnemen met info@macandmucmore.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Welke producten kan ik niet retourneren?

Wij nemen niet alle producten terug. Sommige producten zijn uitgesloten van retour:

  • Mac’s die je zelf hebt samengesteld, deze worden speciaal voor jou gebouwd.
  • Producten zoals AirPods en koptelefoons, waarvan de verzegeling is verbroken of gebruikt, in verband met hygiëne.
  • Apparaten om audio- en video-opnames, mee te maken waarvan de verzegeling is verbroken, vanwege de privacywetgeving.
  • Computerprogrammatuur (zoals softwareproducten), waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Producten die vergelijkbaar zijn met de bovenstaande producten.
  • Ook als de ‘Zoek mijn’-functie nog is ingeschakeld, kunnen we het product niet terugnemen.

Moet ik betalen voor het retourneren?

Wanneer je een bestelling op basis van de 14 dagen bedenktijd wilt retourneren, zijn de verzendkosten van de retourzending voor jouw eigen rekening.

Heb je een verkeerd of defect product ontvangen? Dan is retourneren gratis. Wij nemen de verzendkosten van de retourzending op ons.

Retour melden via retourformulier

Na het opsturen van het retour formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.